NATO 70 – Középiskolás verseny

2019.12.09.
Budapest, Stefánia Palota

„Magyarország 20 éve a NATO tagja” címmel hirdetett vetélkedőt a kadétprogramban részt vevő középiskolák részére – a Honvédelmi Minisztérium megbízásából és támogatásával – a Honvéd Kulturális Egyesület. A verseny döntőjét december 9-én, hétfőn tartották a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

A zsűri elnöki posztját Debrenti Félix, a Magyar Ifjúsági Atlanti Tanács elnöke töltötte be, a szavazó bizottság tagjai Kis Ákos kormánytisztviselő, a HM Oktatási-, Tudományszervező és Kulturális Főosztály Honvédelmi Nevelési és Ifjúságstratégiai Osztály szakreferense, valamint Sipos Gábor nyugállományú ezredes voltak.

Olvass a programról bővebben a Honvédelem.hu honlapján: https://honvedelem.hu/galeriak/vetelkedes-a-nato-evfordulo-jegyeben.html

Facebook
Twitter
Linkedin
Debrenti Á. Félix

Debrenti Á. Félix

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok BA szakán végzett tanulmányait követően az ELTE Gazdálkodástudományi Intézetében folytatta MA tanulmányait vezetés és szervezés szakirányon. 2018-tól kezdve alapító tagként, valamint elnökként vezette a Magyar Ifjúsági Atlanti Tanácsot (MIAT / YATA Hungary), 2019-ben Vizi E. Szilveszter javaslatára a Magyar Atlanti Tanács alelnökévé választották, ahol jelenleg második többéves ciklusát tölti elnökségi tagként. 2020-2022 között a brüsszeli székhelyű Youth Atlantic Treaty Association International alelnöki feladatait is ellátta. Jelenleg a Miniszterelnöki Kabinetirodában dolgozik, továbbá a The Budapester magazin alapítója és főszerkesztője.