NATO Futás 2020

2020. október 18.
Budapest

2020. október 18-án 15. alkalommal került megrendezésre a NATO Futás. A rajt és a cél is a Vérmező volt, a Futók 4 és 10 kilométeres távok között választhattak, valamint a 2 fős váltófutáson mérhették össze futóformájukat. Ez alkalommal virtuális formában is teljesíteni lehetett az 5 és 10 kilométeres távokat, egyéni útvonalon.

A Magyar Ifjúsági Atlanti Tanács tagjai közül tízen vettek részt virtuális formában a versenyen, és teljesítették az 5 és 10 kilométeres távokat különböző útvonalakon.

A versenyen idén közel 3 ezer fő vet részt, köztük több mint ezer katona virtuális formában Magyarországról, Afganisztánból, Koszovóból és Törökországból.

Olvass a programról bővebben a Honvédelem.hu honlapján: 

https://honvedelem.hu/hirek/nato-futas-tizenotodszor.html
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Debrenti Á. Félix

Debrenti Á. Félix

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok BA szakán végzett tanulmányait követően az ELTE Gazdálkodástudományi Intézetében kezdte meg MA tanulmányait vezetés és szervezés szakirányon. Jelenleg nemzetközi igazgatóként dolgozik Budapesten, továbbá a Magyar Atlanti Tanács és a Youth Atlantic Treaty Association International alelnöke, a The Budapester magazin alapítója és főszerkesztője.