NATO Futás 2020

2020. október 18.
Budapest

2020. október 18-án 15. alkalommal került megrendezésre a NATO Futás. A rajt és a cél is a Vérmező volt, a Futók 4 és 10 kilométeres távok között választhattak, valamint a 2 fős váltófutáson mérhették össze futóformájukat. Ez alkalommal virtuális formában is teljesíteni lehetett az 5 és 10 kilométeres távokat, egyéni útvonalon.

A Magyar Ifjúsági Atlanti Tanács tagjai közül tízen vettek részt virtuális formában a versenyen, és teljesítették az 5 és 10 kilométeres távokat különböző útvonalakon.

A versenyen idén közel 3 ezer fő vet részt, köztük több mint ezer katona virtuális formában Magyarországról, Afganisztánból, Koszovóból és Törökországból.

Olvass a programról bővebben a Honvédelem.hu honlapján: 

https://honvedelem.hu/hirek/nato-futas-tizenotodszor.html
Facebook
Twitter
Linkedin
Debrenti Á. Félix

Debrenti Á. Félix

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok BA szakán végzett tanulmányait követően az ELTE Gazdálkodástudományi Intézetében folytatta MA tanulmányait vezetés és szervezés szakirányon. 2018-tól kezdve alapító tagként, valamint elnökként vezette a Magyar Ifjúsági Atlanti Tanácsot (MIAT / YATA Hungary), 2019-ben Vizi E. Szilveszter javaslatára a Magyar Atlanti Tanács alelnökévé választották, ahol jelenleg második többéves ciklusát tölti elnökségi tagként. 2020-2022 között a brüsszeli székhelyű Youth Atlantic Treaty Association International alelnöki feladatait is ellátta. Jelenleg a Miniszterelnöki Kabinetirodában dolgozik, továbbá a The Budapester magazin alapítója és főszerkesztője.